Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
"Érdemes velük dolgozni!" Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. március 11.

ImageNémeth Gábor irányításával Várpalotán indított el felsőtagozatos lányok részére kézilabda-csoportot az Alcoa FKC. A Várpalotai DSI-vel és a Nepomuki Szent János Általános Iskolával együttműködve – Dr. Lassu Veronika és Szoboszlai István segítségével – életre hívott csapat immár másfél hónapja látogatja szorgalmasan az edzéseket.

Tovább...
 
"Hasznos információkkal szolgált a Nyíregyháza elleni Ligakupa mérkőzés" Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. március 11.

ImageDr. Mezey György szerint hasznos tesztmérkőzés volt a Nyíregyháza elleni Ligakupa-találkozó, amely egyénileg és csapatszinten is fontos információkkal szolgált a szakvezetés számára. "- A vendégek végig kilenc emberrel védekeztek, a támadással nem is törődtek. Sajnos nem voltak elég frissek és felkészültek a játékosaink ahhoz, hogy egy ilyen falat simán áttörjenek - értékelt a vezetőedző a mérkőzés után. - Szépen lehetett tehát látni, ki alkalmas arra, hogy megoldja ezt a feladatot és ki nem. Voltak bizonyos gyengéink, amelyek szintén kijöttek."

Tovább...
 
Sándor szeretne végre bajnokságot nyerni! Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. március 11.

ImageSándor György nem ismeretlen a fehérvári szurkolók előtt, hiszen hosszú évekig egyik riválisunkat, az Újpest csapatát erősítette, s többek között az ő találata pecsételte meg sorsunkat 2009-ben a Magyar Kupában. Ez mostanában biztosan nem fordul többet elő, hiszen a 26 éves középpályás december óta a Videoton játékosa.

Tovább...
 
Videoton FC - Nyíregyháza 1-0 Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. március 10.

ImageKötelező győzelmet aratott a Videoton a Nyíregyháza ellen a Ligakupában – márpedig tudjuk, általában a kötelező győzelmek a legnehezebbek. Szinte még el sem hangzott a mérkőzés eleji „Éljen-éljen-éljen!”, máris vezettünk – mint később kiderült, Horváth Gábor a mérkőzés egyetlen gólját lőtte. Az utána következő szinte teljes mérkőzésnyi időben is rengeteg helyzetet dolgoztak ki játékosaink, az utolsó mozdulatokba azonban rendre hiba csúszott. Az egy-nulla ugyan szűk győzelmet sejtet, ennek ellenére, egy pillanatig sem forgott veszélyben, hogy a Videoton itthon tartsa a három pontot.

Tovább...
 
Nyilvános edzés a Jégcsarnokban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 10.

ImageNyilvános edzést tart ma, délután négy órától a Sapa Fehérvár AV19 a Jégcsarnokban, utána pedig szurkolói ankétra kerül sor. A szurkolói ankét alkalmával a hocky szerelmeseinek lehetőségük lesz arra, hogy találkozzanak a Sapa Fehérvár AV19 játékosaival, szakvezetőivel és klubvezetőivel.

 
Edzői nyilatkozatok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 09.

Image Az Alcoa FKC és a Siófok KC összecsapásának nem kisebb tétje volt, mint a rájátszás középső házába kerülés bebiztosítása. Pálfay Károly sajtóreferens felhívta figyelmünket arra, hogy a Balaton-partiak a szombati győzelmükkel már biztonságban érezhetik magukat, míg a fehérváriak elszalasztották ezt a lehetőséget, és nekik pontokat kell szerezniük a hátralévő három meccsen. A két vezetőedző így látta a mérkőzést…

Tovább...
 
Junior bajnokság: A jégen egyelőre a Sapa Fehérvár a jobb Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. március 09.

Image A junior bajnokság a döntőjéhez érkezett. A három győzelemig tartó párharc első felvonását a zöld asztalnál a Budapest Stars nyerte, ám hétfőn este már a jégen is bizonyítaniuk kellett volna. A Sapa Fehérvár azonban végig uralta a meccset, és magabiztosan nyert.

Tovább...
 
Ifik: Háromszor 27-29 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 08.

Image Az Alcoa FKC és a Siófok KC felnőtt, ifjúsági és serdülő csapatainak mérkőzésein egyaránt 27-29-es végeredmény született, és mindhárom találkozó elején 1-6-os hátrányba kerültek a fehérváriak. "Az ifik váratlan veresége után bár megtartottuk az ötödik helyünket, az előnyünk egy pontra csökkent a Siófokkal szemben." - nyilatkozta honlapunknak Pálfay Károly sajtóreferens.

Tovább...
 
Nikolics meghálálta a vezetőedző bizalmát Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. március 08.

Image A téli átigazolási időszakban, Kaposvárról érkezett Nemanja Nikolics a DVTK ellen megszerezte első piros-kék gólját, s mi tagadás, madarat lehetett volna fogatni vele a gól utáni pillanatokban. "- Igen, valóban nagyon vártam ezt a pillanatot, ezért nem tudtam, de nem is akartam visszafogni az érzelmeimet." - mondta honlapunknak a meccs után a csatár. - "Volt ugyan még egy nagy lehetőségem, de sajnos nem sikerült a kapussal szemben megoldanom a helyzetet. Mégsem bánom, hogy így alakult, mert a legfontosabb az, hogy elhoztuk mind a három pontot Miskolcról."

Tovább...
 
Kecskeméti SE - Alba 71-88 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 08.

Image Kommentár nélkül: Kecskeméti SE - Albacomp 71-88 (19-21, 19-20, 19-24, 14-23)/ Kecskemét: Ross 21/6, Wittmann 18/6, Dénes, Johnson 12/3, Bencze 6 / Csere: Csorvási 2, Tóth N. 2, Marciulionis 1, Williams 9/3. / Edző: Sztojan Ivkovics / Albacomp: Simon 11/9, Hanga 23/12, Radovics 16/6, Lee 24/6, Farkas / Csere: Keller 3, Toya 7/3, Bódi 4. / Edző: Szrecsko Szekulovics

 
Elfecsérelt felzárkózás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 07.

Image Hidegzuhany az első húsz percben (3-10), egyenlítés a második félidő közepén (23-23), majd rögtön utána egy 0-4-es sorozat (23-27), ami meg is pecsételte a sorsukat… Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy az Alcoa FKC hazai pályán szenvedett kétgólos vereséget a Siófok KC-vel szemben, és veszélyes zónába került a bajnoki tabellán három fordulóval az alapszakasz vége előtt.

Tovább...
 
<< Első < Előző 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5952 - 5962 / 7426